top of page
  • Foto van schrijverSaeed A

De beste investering die jij OOIT zal doen

Ik heb een YouTube video gemaakt over de beste investering die jij OOIT zal maken. Deze kan je hier bekijken: Kijk nu.


De blog versie kan je hier lezen. Deze post bevat affiliate links, als je één van deze boeken aankoopt, kan ik mogelijk een kleine commissie ontvangen zonder extra kost voor jou. Dit helpt mij om meer gratis content te creëren.


Beleggen is iets wat we allemaal zouden moeten doen, maar welke belegging is de beste? Is het een spaarrekening, onroerend goed, of de S&P 500? Ik ben geen financieel adviseur, maar ik weet wel ik dat de beste investering die jij ooit zult doen, in jezelf is.Investeren in jezelf kan het beste rendement opleveren, en ik ben het levende bewijs. Jaren geleden besloot ik volledig in mezelf te investeren, en in deze post geef ik je enkele redenen waarom jij dat ook zou moeten doen.


De eerste reden om in jezelf te investeren is om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Als je bijvoorbeeld gezonder wilt leven, lees dan boeken over voeding en beweging. Na jaren jojo'en met mijn gewicht heb ik eindelijk de tijd genomen om meer kennis te vergaren over gezonde voeding en ben ik uiteindelijk 35 kilogram afgevallen. Dat hou ik er nu al 3 jaar af.


Wil je rijk worden, lees dan boeken over ondernemerschap, zoals "The 4-Hour Workweek", "Rich dad, Poor Dad" of "The Millionaire Fastlane". Op YouTube en internet zijn veel gratis bronnen te vinden.Ga uitdagingen aan en werk hard om resultaten te boeken. Als je bijvoorbeeld een nieuwe taal wilt leren, volg dan een gratis cursus online of huur een coach in. Wil je een bedrijf beginnen, volg dan een cursus ondernemerschap. Nu in jezelf investeren zal zich later uitbetalen in de vorm van kansen op werk, persoonlijke groei en succes in zaken. En het belangrijkste, betere levenskwaliteit.


Ik heb in mezelf geïnvesteerd door boeken te lezen en te mediteren. Door te mediteren kreeg ik een beter inzicht in mijn gedachten en gevoelens, waardoor mijn geestelijke gezondheid verbeterde. Ik geloof dat meditatie een superkracht kan zijn, en dat iedereen het kan. Investeren in dergelijke hulpmiddelen kan leiden tot een hoger niveau van bewustzijn, wat helpt bij besluitvorming, stressbeheersing en emotionele regulering.

Een belangrijk boek die die mij hierbij heeft geholpen is "Waking up" van Sam Harris.


Kortom, investeren in jezelf is de beste investering die je ooit kunt doen. Het kan leiden tot persoonlijke groei, een betere geestelijke en lichamelijke gezondheid, en meer succes in het bedrijfsleven. Maak gebruik van gratis bronnen op het internet, zoals YouTube-video's en online cursussen, en begin vandaag nog in jezelf te investeren.


Koop de boeken die ik vermeld in deze post hier.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page